Gizlilik Politikası

GİZLİLİK POLİTİKASI

Güncelleme Tarihi: 09.11.2020

Size ait verilerin güvenliğinin sizin için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu bakımdan verilerinizin güvenle korunması ve gizliliğinin sağlanması bizim için de çok önemlidir. Türk Kanunlarına göre Limited Şirket olarak kurulmuş olan ve Veri Sorumlusu sıfatıyla hareket eden Sintek Lojistik A.Ş. (bundan sonra “Sintek Lojistik” ya da “biz” olarak anılacaktır) olarak kişisel verilerinize ve diğer gizli bilgilerinize saygı göstermeyi ve bu bilgilerin güvenliğini sağlamak için tüm makul önlemleri almayı ve yasaların gerektirdiği güvenlik tedbirlerini sunmayı taahhüt etmekteyiz. Sintek Lojistik Gizlilik Politikası, bu nedenle size ait verilerin Sintek Lojistik tarafından hangi amaçlarla, ne şekilde kullanılacağı ve kimlerle paylaşılabileceği konularında gerekli bilgiyi sağlamayı amaçlamaktadır. İşbu Gizlilik Politikası yalnızca https://www.sinteklogistics.com/ (Bundan sonra “Site” ya da “İnternet Sitesi” olarak anılacaktır) alan adı üzerinden verilen hizmetleri kapsar. İnternet sitemiz aracılığı ile Sintek Lojistik tarafından kişisel verilerinizin işlenmesi halinde bu veriler Gizlilik Politikamıza uygun olarak kullanılacaktır. SİTEYİ KULLANMANIZ, GİZLİLİK POLİTİKASI VE İLGİLİ KULLANIM KOŞULLARINI KABUL ETTİĞİNİZ ANLAMINA GELECEKTİR. İnternet sitemizi her ziyaret edişinizde Gizlilik Politikamızı görüntülemenizi tavsiye ederiz. Zira işbu Gizlilik Politikası, zaman zaman herhangi bir sebepten dolayı Sintek Lojistik tarafından güncellenebilir. İnternet sitemizi kullanmakla, Gizlilik Politikamızın en son sürümünü okumuş, değişen şartlarını da kabul etmiş olduğunuz varsayılacaktır. Gizlilik Politikasında yapılan değişiklikler, site üzerinde yayımlandığı anda, kendiliğinden yürürlüğe girecektir. Güncellenmiş her yeni sürüm, hali hazırda toplanmış bilgiler için de hüküm ifade eder. Gizlilik Politikasında gerçekleştirilecek her türlü güncelleme https://www.sintekhi.com.tr/ ana sayfasında, gizlilik bildirimi sayfasında ve uygun görülen başka yerlerde yayımlanacak olup kişisel bilgilerinizin nasıl toplandığı, kullanıldığı ya da paylaşıldığı konusunda bilgi sahibi olmanız sağlanacaktır. Verilerinizin ve Kişisel Verilerinizin İşlenmesi Veri, yorumlamak ve sunmak amacı ile toplanmış, çözümlenmiş yaş, boy, ağırlık gibi sayısal ve marka, kanal adı, ülke, şehir gibi kategorik tüm gerçeklere ilişkin bilgilerdir. Veriler, kişisel verilerinizi de kapsamaktadır. Kişisel veri, isim, adres, e-posta adresi, telefon numarası, doğum tarihi, IP adresi gibi kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgidir. Bu tür verileriniz, işbu Gizlilik Politikasına ilaveten, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na tam anlamıyla uyumlu bir biçimde işlenecektir. İşbu Gizlilik Politikası ile ilgili yasal mevzuat arasında bir çelişki olması durumunda, yasal mevzuat geçerli olacaktır. Sintek Lojistik’e anlaşmalı hizmet sağlayıcılarımız; verilerinizi, iletişim taleplerinizi cevaplamak, iletilerinize konu şikayet, soru ve görüşlerinizi araştırabilmek ve cevaplayabilmek, ihtiyaçlarınıza yönelik en uygun çalışmaları yapmak, size daha iyi hizmet sunabilmek, internet sayfamızın kullanımını kolaylaştırabilmek, tarafınızla reklam ve pazarlama çalışmaları paylaşmak, fikirlerinize başvurmak, tarafınıza özel kampanya, hizmet veya teklif geliştirmek gibi amaçlarla kullanmaktadır. Sitedeki bazı bölümler, belirli kişisel verilerinizi paylaşmanızı zorunlu kılabilmektedir. Bu çerçevede kişisel verilerinizi yalnızca ilgili bölümdeki hizmet ve faaliyetin ifa edilebilmesi amacıyla vermeniz gerekebilir. Kişisel verilerinizi bu gibi durumlarda tarafımız ile paylaşmak tamamen sizin inisiyatifinizde olup, paylaşmamayı tercih etmeniz halinde ilgili hizmet veya faaliyetlerimizden yararlanamayabilirsiniz. Sintek Lojistik, sizin kendi isteğiniz ile paylaşmış ve iletmiş olduğunuz kişisel verilerinizi ve ayrıca yasal mevzuat kapsamında işlenme şartlarının bulunması durumunda genel ilkelere uygun olarak kişisel verilerinizi işlemektedir. Sitemize giriş yapmak için kişisel verilerinizin sağlamasını zorunluluk olarak tutmamaktayız, sizden temin etmeniz istenilen bilgiler makul seviyede olup daha fazla bilgi ifşa etmenizi gerektirmemektedir. Hizmetlerimizi size sunabilmemiz için zorunlu olarak temin etmemiz gereken bilgilerin yanında küçük kırmızı yıldız (“*”) işareti görebilirsiniz. Bu işaretin bulunmadığı her türlü bilgi, seçimlik olarak sunabileceğiniz bilgilerdir. Sintek Lojistik, kişisel verileriniz kapsamında: ·Görüş, Öneri ve isteklerinizi sunmak ve iletişim taleplerinizi iletebilmeniz amacıyla Ad, Soyad, e-Mail, Telefon, Adres bilgilerinizi; ·Bu bölümlerde yer alan hizmet ve faaliyetler kapsamında sizinle ilgili çeşitli araştırmalar yapabilir ve bu araştırmalarda elde ettiğimiz verilerinizi; ·Hizmetlere ilişkin tercihlerinizi veya geçmişteki deneyimlerinizi; ·Faturalama ve ödeme araçlarına ilişkin bilgilerinizi toplayabilir, kullanabilir, işleyebilir; çalışanlarımıza, anlaşmalı hizmet sağlayıcılarımıza, iş ortaklarımıza, faaliyetlerimizi sürdürmekte bize yardımcı olan tedarikçilere ve iştirakçilere, yetkili idari kuruluşlara ve yasal zorunluluklar doğrultusunda diğer ilgili kişi ve kuruluşlara aktarabiliriz. Sintek Lojistik, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 5. Maddesine uygun olarak, ·Kanunlarda açıkça öngörülmesi; ·Fiili imkânsızlık nedeniyle rızasını açıklayamayacak durumda bulunan veya rızasına hukuki geçerlilik tanınmayan kişinin kendisinin ya da bir başkasının hayatı veya beden bütünlüğünün korunması için zorunlu olması; ·Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması; ·Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması; ·İlgili kişinin kendisi tarafından alenileştirilmiş olması; ·Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması; ·İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hallerinde; İzninizi almaksızın, özel nitelikli olmayan tüm kişisel verilerinizi işleyebilecektir. Özel nitelikli kişisel verileriniz ise (kişilerin ırkı, etnik kökeni, siyasi düşüncesi, felsefi inancı, dini, mezhebi veya diğer inançları, kılık ve kıyafeti, dernek, vakıf ya da sendika üyeliği, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili verileri ile biyometrik ve genetik verileri) ancak kanunlarda öngörülen hallerde işlenebilecektir. Özel nitelikli kişisel verilerin işlenmesinde, Kurul tarafından belirlenen yeterli önlemler alınmaktadır. Sağlık ve cinsel hayata ilişkin özel nitelikli kişisel verileriniz ise ancak kamu sağlığının korunması, koruyucu hekimlik, tıbbî teşhis, tedavi ve bakım hizmetlerinin yürütülmesi, sağlık hizmetleri ile finansmanının planlanması ve yönetimi amacıyla, sır saklama yükümlülüğü altında bulunan kişiler veya yetkili kurum ve kuruluşlar tarafından işlenebilecek, bu hallerin dışında ise sizin açık rızanız olmaksızın işlenmeyecektir. Sintek Lojistik, kişisel verilerinizi, her hal ve şartta, hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olmak; doğru ve gerektiğinde güncel olmak; belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenmek; işlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olmak; ilgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilmek şartıyla işleyecektir. Kişisel verilerinizin, Sintek Lojistik tarafından işlenmesine ilişkin, kişisel verilerinizin toplandığı her bir alan için ve ayrıca sitede kullanılan çerezler için ayrı ayrı aydınlatma metinleri hazırladık. İşbu aydınlatma metinlerine, ilgili bölümlerden ulaşabileceğiniz gibi Çerezler Hakkında Aydınlatma Metni köprüleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca, aşağıda belirtilen yöntemlerle de kişisel verilerinizi toplayabiliriz: ·Site sunucusu, internet protokolü (IP) adresiniz, tarayıcınızın türü ve dili, uygulamaya giriş tarihi ve zamanı gibi uygulamadaki kullanıcı hareketlerinin tarafımızdan takip edilmesine ve eğilimlerin tespit edilmesine yardımcı olacak bilgileri otomatik olarak toplar.

Cihazınıza, siteye erişiminizi kolaylaştırmak ve çevrimiçi deneyimlerinizi kişiselleştirmek için bir ya da daha fazla çerez (tanımlama bilgileri) atanabilir (gönderilebilir). Site, “çerezleri” siteyi ziyaret ettiğinizde veya kullandığınızda girdiğiniz kimi bilgileri dikkatle izleyebilmek için kullanır. “Çerezler” kayıt tutma amacıyla bilgisayarınızda bulunan, kayıtların tutulabilmesini ve bu sayede sizin Site tarafından belirlenebilmenizi sağlayan çok küçük dosyalardır. Site ayrıca, kullanıcılara ilgi alanlarına özel yeni içerikleri ve bilgileri sunmak için de çerezleri kullanır. Çerezler, birçok internet sitesinde yaygın olarak kullanılır ve kullanıcıların kişisel bilgilerine bağlı değildir. Eğer tarayıcınızın ayarları tüm çerezleri reddetmeye programlandıysa site düzgün olarak çalışmayabilir. Çerezlerle ilgili daha detaylı bilgi almak için tıklayınız.

· Sintek Lojistik veya onun reklam ve pazarlama stratejilerini belirleyen danışmanları ile ifa yardımcıları gibi 3. kişiler, Site’yi kullanımınızı izleyen, sunduğumuz hizmetleri ve yayınladığımız reklamları özelleştirme imkânı sağlayan bilgileri toplayan piksel etiketleri (web beacons) gibi standart internet araçları kullanabilir. Piksel etiketleri (“clear gifs”, ““web işaretleri”” ya da “web bugs” olarak da bilinir) kendine özgü tanıtıcı işareti olan, çerezlerle benzer işleve sahip, internet kullanıcılarının çevrimiçi hareketlerini izlemek ya da çerezlere erişim için kullanılan küçücük şekillerdir. Kullanıcının sabit diskine kaydedilen çerezlerin aksine piksel etiketleri, internet sitesi ya da e-posta içine görülmez şekilde yerleştirilmiştir ve yaklaşık olarak bu cümlenin sonundaki nokta boyutundadır. Piksel etiketleri bazı siteleri ziyaret eden kullanıcıları saymak ve kullanım şekillerini anlamak için çerezlerin teslim edilmesinde ya da çerezlerle iletişim kurulmasında kullanılabilir. Site, piksel etiketlerini tanıtım içerikli (ya da diğer konulardaki) e-postaları ya da bültenleri gönderirken bu mesajların açılıp açılmadığını ve üzerlerinde işlem yapılıp yapılmadığını anlamak için de kullanabilir. Ayrıca https://www.sintekhi.com.tr/ sitesine başka bir internet sitesinde gördüğünüz reklam aracılığıyla geldiyseniz, Site isimsiz bir kimlik numarası alacaktır.

Kişisel Verilerinizin İşlenme Amacı Sintek Lojistik; verilen hizmetlerin tam ve eksiksiz sunulabilmesi, daha da iyileştirilmesi, yeni hizmetler sunabilmek gibi amaçların yanı sıra Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 5. Maddesinin 2. Fıkrası ile 6. Maddenin 3. Fıkrası’nda belirtilen şartların varlığı halinde de işlenecektir. Sintek Lojistik, kişisel verilerinizi: ·İletilerinize konu şikâyet, soru ve görüşlerinizi araştırabilmek ve cevaplayabilmek; ·Hizmetlerimizin ifasına ilişkin yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek; ·Veritabanı oluşturarak, listeleme, raporlama, doğrulama, analiz ve değerlendirmeler yapabilmek, istatistiki bilgiler üretmek ve gerektiğinde gizlilik koşullarına uymak kaydı ile bunları işin uzmanları ile paylaşabilmek; ·İnternet sitemizi ve diğer iletişim kanallarımızı ne şekilde kullandığınıza dair analiz yapabilmek ve sizlere daha iyi hizmet için iletişim kanallarımızı size özgü hale getirebilmek; ·Site’de gördüğünüz reklamları ve içeriğini özelleştirebilmek ve sitenin kullanımını kolaylaştırabilmek; ·Hizmetlerimizi ve bunlara ilişkin kişisel seçim olanaklarınızı araştırabilmek ve geliştirebilmek; ·Site’nin kötüye kullanımını ve hileli işlemleri tespit edebilmek ve bunlara karşı koruma sağlayabilmek; ·Pazar araştırması amacıyla doğrudan veya bu amaçla hizmet alınan iş ortakları vasıtası ile bizimle paylaşmış olduğunuz iletişim kanalları üzerinden sizinle irtibat kurabilmek; ·İhtiyaçlarınıza yönelik en uygun hizmetleri belirleyerek size daha iyi hizmet sunabilmek; ·Tarafınızla reklam ve pazarlama çalışmaları paylaşabilmek, fikirlerinize başvurmak, tarafınıza özel kampanya, hizmet veya teklif geliştirebilmek; ·Hizmetlerimizi sizlere tanıtabilmek, yeni hizmetler, özel teklifler ve ilgi çekici bulacağınızı düşündüğümüz diğer konular veya hizmetler hakkındaki promosyon niteliğindeki ticari iletişimi sürdürebilmek amaçlarıyla işlemektedir. Veri Bütünlüğü Sintek Lojistik toplanılan verilerin doğru, eksiksiz, güncel ve kullanım amacına yönelik olmasına büyük önem vermekte ve bu hususta sürekli gelişim prensibi çerçevesinde çalışmaktadır. Kişisel Verilerinizin Paylaşılması Onay alınmaksızın ve/veya kişisel verilerin korunmasına ilişkin mevzuatta belirtilen istisnalar dışında kişisel verilerinizin üçüncü kişilerle paylaşılamayacağının yasal bir yükümlülük olduğunun farkındayız. Sintek Lojistik; yürürlükteki mevzuatın gerektirdiği hallerde, uygulanan kanunlar, yargı kararları ve işlemleri, celpler ve sair yasal işlemlere riayet etmek suretiyle ve ayrıca kendi menfaatlerinin haleldar olmasını önlemek, kendisinin ve çalışanlarının, temsilcilerinin ve site kullanıcılarının güvenliğini, haklarını ve meşru menfaatlerini korumak amacıyla, sitede derlenmiş olan kullanıcılara ait kişisel bilgileri üçüncü kişilerle paylaşma hakkını saklı tutar. Sintek Lojistik, yurtiçinde ve yurtdışında bulunan, çalışanlarımız, anlaşmalı hizmet sağlayıcılarımız, ürün ve hizmetlerin üretiminde görev alan 3. Kişi firmalar, iş ortaklarımız, faaliyetlerimizi sürdürmekte bize yardımcı olan tedarikçiler ve iştirakçiler, yetkili idari kuruluşlar ve yasal zorunluluklar doğrultusunda diğer ilgili kişi ve kuruluşlarla kişisel verilerinizi paylaşabilir. Verilerinizi paylaştığımız bu firmalar, yürürlükteki mer’i mevzuata tabi olmakla birlikte kendilerine iletmiş olduğumuz bilgilerin gizliliğini korumak zorundadırlar. Ancak Sintek Lojistik, işbu üçüncü kişilerin hukuka aykırı davranışlarından hiçbir halde sorumluluk üstlenmemektedir. Hizmet sağlayıcılarımız, veri analizcisi, reklam ajansı, sunucu sağlayıcı, veri depolama hizmeti sunan şirketler, IT ve sanal güvenlik şirketleri, SMS ya da eposta alt yapı servisleri, müşteri hizmetleri gibi sizlere sunduğumuz hizmetleri yerine getirebilmemiz için zorunlu olan veya bu hizmetlerin kalitesini arttırabilmemiz için faydalı olabilen ve her halükarda tamamen gizlilik anlaşmaları altında çalıştığımız şirketlerdir. Ticari İntikal Sintek Lojistik’in olası birleşme, devralma ve/veya devralınması gibi malvarlığının devri ve/veya sahiplerinin değişmesi halinde, Site kullanıcılarına ait kişisel bilgileri ilgili üçüncü şahıslarla paylaşılabilecektir. Yurtdışına Veri Transferi İzin alınmak suretiyle Sintek Lojistik’e ve/veya üçüncü şahıslara yapılan bilgi aktarımı ki bu bilgilerin içinde kişisel bilgiler de bulunabilir, bu verilerin bir yargı alanından diğerine aktarılmasını da kapsayabilir. Kişisel verileriniz, ancak verilerin aktarılacağı ülkede yeterli korumanın bulunması; yeterli korumanın bulunmaması durumunda Türkiye’deki ve/veya ilgili yabancı ülkedeki veri sorumlularının yeterli bir korumayı yazılı olarak taahhüt etmeleri ve Kurulun izninin bulunması ile aktarılacaktır. Diğer Esaslar ·Tüm Sintek Lojistik personeli işbu Gizlilik Politikasını bildiklerini ve buna uymak zorunda olduklarını kabul ve beyan ederler. Sintek Lojistik, Gizlilik Politikasının ihlali hakkındaki her türlü şikâyeti değerlendireceğini ve bir ihlalin tespit edilmesi durumunda gerekli işlemleri başlatacağını kabul ve taahhüt eder. ·Sitede, sayılanlarla sınırlı olmamak üzere, reklam verenler gibi Sintek Lojistik in sahibi olmadığı üçüncü kişilerin internet sitelerine linkler (bağlantılar) verilmiş olabilir ve bu durumda Sintek Lojistik işbu diğer internet sitelerinin içeriği, verdiği bilgilerin doğruluğu veya bu sitelerin işlevinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Bağlantılar iyi niyetle verilmiştir ve Sintek Lojistik bağlantı verdiği diğer internet sitelerinde daha sonra yapılan değişikliklerden sorumlu tutulamaz. Başka internet sitelerine bağlantı verilmesi bu sitelerin Sintek Lojistik tarafından desteklendiği anlamına gelmez. Kullanıcının, sitede bağlantı verilen reklamlara veya sponsorların düzenlediği çekilişlere veya tanıtımlara katılımı, bu sitelerle olan bireysel yahut ticari ilişkileri (ki burada, malların ve hizmetlerin teslimi ve ödemesi dâhil, işbu reklam verenlere ve sponsorlara iradi olarak verdiğiniz her türlü kişisel bilgiler, onlara taahhüt ettiğiniz her türlü kurallar, şartlar ve akdi beyanlar) tamamen kullanıcının sorumluluğundadır. Kullanıcı, bu tür ilişkileri, reklam veren ve sponsor firmalar ile bilgi paylaşımı ve sitede bu kişilere link verilmiş olması nedeniyle ortaya çıkabilecek zararların ve mağduriyetlerin, hiçbir şekilde Sintek Lojistik’in sorumluluğunda olmadığını kabul ve taahhüt eder. Ziyaret ettiğiniz tüm diğer internet sitelerinin yasal ve gizlilik bildirimlerinden haberdar olmanızı ve bunları dikkatle okumanızı öneririz. · Sintek Lojistik, reklam ortağı olan üçüncü kişilere ya da reklam ağlarına internet sitesi üzerinde reklam gösterme izni verebilir. Bu şirketler ya da ağlar, reklamları görmek ya da onlarla etkileşime geçmek için kullanılan bilgisayarlar hakkında bilgi toplamak amacıyla çerezler gibi takip araçları kullanabilirler. Bu şirketlere ya da ağlara Sintek Lojistik tarafından hiçbir kişisel bilgi aktarılmamaktadır. ·Sitede yer alan her türlü bilgi, içerik ile bunların düzenlenmesi ve kısmen ve/veya tamamen kullanımı konusunda tüm fikri ve sınai mülkiyet hakları Sintek Lojistik’e aittir. ·Bu Gizlilik Politikasının, site ile bağlantılı olarak sadece çevrimiçi bilgi toplama ve yayılması uygulamalarına geçerli olduğunu ve çevrimdışı gerçekleştirilen herhangi bir uygulamamız için geçerli olmadığını unutmayın. Kişisel Verileriniz Üzerindeki Haklarınız Sintek Lojistik tarafından işlenen kişisel verileriniz ile ilgili olarak, Sintek Lojistik’e (Sintek Lojistik’in veri işleyen olduğu hallerde bizzat veri sorumlusuna) başvurarak; a) Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, b) Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, c) Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, d) Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, e) Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme, f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, g) İşlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle sizin aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ğ) Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarınız vardır. Seçenekler / Vazgeçme Kullanıcıların aşağıdaki yöntemleri izleyerek tercih yapma ve/veya tercihlerini değiştirme hakları mevcuttur. Site üzerinden sunduğumuz hizmetleri ve faaliyetleri kullanabilmek için seçimlik olan kişisel verilerinizi paylaşmayı reddedebilirsiniz. Bazı hizmetlere erişiminizin mümkün olmayacağını ve/veya site’ye ait bazı özellikleri kullanamayacağınızı bilerek ve bu durumu kabul ederek, kişisel bilgilerinizi paylaşmamayı tercih edebilirsiniz. Sitede yer alan bölümlerde paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin güncellenmesini veya silinmesini ya da bu alanlarda yer alan taleplerinizin kaldırılmasını talep edebilirsiniz. Siteyle ilgili bültenleri ve promosyon nitelikli e-postaları almak istememeniz halinde, gönderilen e-postaların en altında yer alan “Aboneliği İptal Et” linkine tıklamak suretiyle bülten ve promosyonlardan haberdar olmaya ilişkin kaydınızı iptal edebilirsiniz. Ayrıca SMS İletişim izni ile ilgili bir değişiklik yapmak istediğinizde, size gönderdiğimiz SMS’lerde yer alan “RED …………. yaz …..’e gönder” yönergesini takip ederek ücretsiz olarak bu değişikliği gerçekleştirebilirsiniz. ·Bazı hizmetlere erişimde ve/veya siteye ait bazı özelliklerin kullanımında kimi sorunlar yaşayabileceğinizi bilerek ve bu durumu kabul ederek, tarayıcı ayarlarınızı çerezleri silmeye ve/veya reddetmeye ayarlayabilirsiniz. Kişisel Verilerinizin Güncellenmesi ve Düzeltilmesi Eğer Sintek Lojistik ile paylaşmış olduğunuz bilgilerin bir nüshasını almak isterseniz ya da hakkınızda yayımlanan bir bilginin yanlış olduğunu fark eder ve düzeltilmesini ya da silinmesini isterseniz, kvkk@sintek.com e-posta adresi üzerinden bizimle iletişime geçiniz. Bu talebinizin yerine getirilmesi amacıyla, eklenecek ve/veya silinecek bilgilerle ilgili bir işlem yapmadan önce IT Birimi çalışanlarımız, sizden kişisel tanımlayıcı bilgileriniz de dâhil olmak üzere kimlik bilgilerinizi ve diğer ayrıntıları doğrulamanızı isteyebilir. Talebinizin, orantılılık, veri kalitesi ve makullük ilkeleri çerçevesindeki değerlendirilmesini müteakiben işbu bilgiler üzerinde değiştirme, düzeltme ya da hatalı verilerin silinmesi gibi işlemler gerçekleştirilecektir. Bu bağlamda siteye yönelteceğiniz tüm talepler, en uygun zaman içinde ve talebinize en uygun şekilde yerine getirilmeye çalışılacaktır. Bu taleplerinizin daha hızlı gerçekleştirilebilmesi ve size daha iyi yardımcı olabilmemiz için, sizin için hazırlamış olduğumuz KVKK Başvuru Formumuzu kullanabilirsiniz. Kişisel Verilerinizin Güvenliği Sintek Lojistik, verilerinizin gizliliğini korumaya önem vermektedir. Sintek Lojistik, kontrolü altındaki verilerin kaybı, değiştirilmesi ve farklı amaçlarla kullanımını engellemek amacı ile uygun güvenlik sistemleri kullanmaktadır ve ayrıca veri gönderdiğiniz formlarımız, ek güvenlik uygulaması olarak da bilgi girişlerini şifreleyen, iletim sırasında şifreli bir iletişim kanalı olan 128 Bit SSL (Güvenli Soket Katmanı) ile korunmaktadır. (Lütfen aşağıda 5 Numaralı Not’u okuyunuz. Okuduktan sonra bu sarı alanı siliniz.) Söz konusu veriler Sintek Lojistik’e ulaştığında, bu veriler güvenlik ve gizlilik standartlarımıza uygun olarak korunmaktadır. SSL'den yararlanabilmek için Internet tarayıcınız SSL'i desteklemeli ve tarayıcınızdaki SSL opsiyonları faal halde bulundurulmalıdır. Ayrıca, kişisel verilerinizi korumak ve muhafaza etmek için gerekli olduğuna inandığımız tüm idari tedbirleri de almaktayız. Kişisel verilerinize sadece yetkili çalışanların hizmetlerimizle ilgili görevlerini yerine getirmek için erişimlerine izin verilmektedir. Bu bağlamda personellerimiz de gerekli eğitimleri almakta ve gerekli bilgilendirme sürecinden sonra göreve başlamaktadır. Ancak her çevrimiçi veri aktarımında olduğu gibi bilgi teknolojileri sektörünün doğası gereği; Sintek Lojistik in standartları karşılayan seviyede bir güvenlik düzeyi kurması yetkisiz erişimlerin önüne geçemeyebilecektir. Bu nedenle Sintek Lojistik, güvenlik ihlali ya da teknik sorunlardan kaynaklanan ve işbu Gizlilik Politikasında öngörüldüğü şekilde gerçekleşen hiçbir hasardan ve/veya zarardan mesul değildir. İstenmeyen ve/veya öngörülmeyen sebeplerden dolayı meydana gelecek bilgi ifşaları nedeniyle doğacak hiçbir zarar Sintek Lojistik’in sorumluluğunda değildir. Bu noktada Sintek Lojistik in taahhüdü, genel olarak kabul görmüş bir güvenlik düzeyinden az olmamak üzere Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen ve her halde uygun bir bilgi güvenliği politikası sağlamaktır. Bu durum herhangi bir önleyici garanti taahhüdü değildir. Site’nin güvenliğinin herhangi bir ihlali olduğuna inanmak için nedeniniz olduğunda lütfen bizimle kvkk@sintek.com üzerinden temasa geçebilirsiniz. Çerezler (Cookies) Sintek Lojistik, deneyimlerinizi geliştirmek için internet sitesinde çerezler kullanabilir. Kullanılan çerezler vasıtasıyla sisteminizden ve/veya sabit diskinizden herhangi bir bilgi toplanmaz. Sitemizde isim ve e-posta adresi ile tanımlanmazsınız bununla beraber ilk girişinizde sayı ve dizinler atanır. Çerezler, internet ağ sunucusu tarafından tarayıcınız aracılığı ile bilgisayarınıza yerleştirilen küçük veri dosyalarıdır. Tarayıcınız ve sunucu arasında bir bağlantı sağlandığında site, çerezler aracılığıyla sizi tanır. Çerezlerin kullanılma amacı, internet sitesini ziyaret eden kullanıcıya kolaylık sağlamaktır. Kullanım amaçlarına göre dört çeşit çerez bulunmaktadır: Oturum Çerezleri, Performans Çerezleri, Fonksiyonel Çerezler ve Reklam ve Üçüncü Taraf Çerezleri. Sintek Lojistik, kendi internet sitesinde oturum çerezleri, performans çerezleri, fonksiyonel çerezleri kullanmaktadır. Oturum çerezleri, kullanıcının internet sitesinden ayrılana dek tarayıcısında tutulan geçici çerezlerdir. Diğer çerezler ise kullanıcı tarafından silinmediği sürece kullanıcının tarayıcısında kalan çerezlerdir. Çerezlerin ömrü, kullanıcının yapmış olduğu tarayıcı ayarlarına bağlı olarak değişiklik gösterir İnternet tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek çerezleri kabul veya reddetme imkanına sahipsiniz. Tarayıcı ayarlarınızı nasıl değiştireceğinizi ya da çerezleri nasıl sileceğinizi öğrenmek için lütfen tarayıcınızın yönergelerine bakınız. Lütfen çerezler devre dışı bırakıldığında sitenin bazı özelliklerinin mevcut olmayacağını dikkate alın. Daha detaylı bilgi almak için Sintek Lojistik Çerez Uygulamaları Politikasını inceleyebilirsiniz. Üçüncü şahıs çerezleri engellemek hakkında bilgileri aşağıdaki internet sitelerinden öğrenebilirsiniz: Mozilla Firefox Internet Explorer Google Chrome Opera Safari İletişim İşbu Gizlilik Politikası ve/veya Sintek Lojistik’in genel gizlilik uygulamaları hakkındaki her türlü görüşünüzü ve sorunuzu aşağıdaki yöntemlerle bizimle paylaşabilirsiniz: E-posta: kvkk@sintek.com veya Posta: Mutlukent Mahallesi 1978. Cadde No:18 Çankaya / Ankara MERSIS:…………………………. İlgi: Gizlilik Politikaları, Sözleşme Bütünlüğü Site kullanıcıları, işbu Gizlilik Politikasının herhangi bir hükmünün yetkili bir mahkeme tarafından geçersiz addedilmesi halinde, bahsi geçen hükümde yer alan düzenlemeye en uygun ve tarafların gerçek niyetine en yakın etkiyi yaratan yürürlükteki hükmün geçerli olacağını ve bu durumun işbu Gizlilik Politikası kapsamındaki diğer hükümlerin yürürlüğünü ve etkisinin bertaraf etmeyeceğini kabul ve taahhüt etmişlerdir. Uyuşmazlık Çözümleri Site kullanıcıları ile Sintek Lojistik arasında doğması muhtemel her türlü uyuşmazlık ile ilgili olarak şirket politikamız, bu uyuşmazlıkların tarafların anlaşması ve kullanıcının memnuniyeti ile çözülmesini temin etmektir. Her türlü konuyla ilgili olarak bizlere internet sitesinde yer alan ilgili bölümden şikâyet ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz uyuşmazlık konusundaki başvurularınızı, arabuluculuk yoluyla çözümlemek hususunda başvuruda bulunabilirsiniz. Arabuluculuk hakkınız, hiçbir şekilde diğer hukuki çözüm yollarına başvurma hakkına engel teşkil etmez. Bu kapsamda hukuki müracaatlarınızı başvuru konusuna göre bulunduğunuz il veya ilçedeki Asliye Ticaret Mahkemelerine, bulunduğunu il veya ilçede Asliye Ticaret Mahkemesi’nin bulunmaması halinde Asliye Hukuk Mahkemesi’ne yapabilirsiniz.

Hızlı Takip Sistemi

Ürünlerinizi hızlı takip sistemimiz ile kolayca nerede olduklarını takip edebilirsiniz